Skip to main content

Genieten bij de Bokkerijder?

In ons restaurant kunt u genieten van de Limburgse gastvrijheid en onze Bourgondische keuken. De combinatie met de prachtige natuur maakt een bezoek tot een onvergetelijke ervaring!

Bekijk onze menukaart

Bourgondisch genieten.

In ons à la carte restaurant kunt u dagelijks genieten van diverse smaakvolle lunches en diners. Onze chefkok laat hierbij telkens verse en seizoensgebonden producten de hoofdrol spelen.

Scroll naar beneden voor onze ontbijt en brunch mogelijkheden!

Ontbijt

U kunt dagelijks gezellig ontbijten. Wij serveren diverse broodsoorten, kaas-, vlees-, en zoetwaren, spek & ei, salade, 1 glas jus d’orange, koffie of thee.

Tijd: van 10.00 – 12.00 uur
Prijs volwassenen: € 14,50 – p.p.
Kleine Bokkerijdertjes: € 7,50 (tot 12 jaar)
Reserveren is niet noodzakelijk.

Brunch

Eerst een stevige boswandeling om daarna samen te genieten van een uitgebreide brunch? Iets te vieren, of gewoon gezellig samenzijn met vrienden of kennissen? Uitgebreid brunchen; een heerlijk relaxte manier om uw zondag net even dat extraatje te geven. Wij serveren een buffet met heerlijke salades, fijne vis- en vleesgerechten, veel seizoenspecialiteiten en heerlijke desserts. Bij mooi weer kunt u buiten op ons terras genieten met een schitterend uitzicht op Aken.

Tijd: van 10.30 uur tot 13.30 uur.
Prijs volwassenen: €24,95
Kleine Bokkerijdertjes: €12,50 (tot 12 jaar)
Reserveren is gewenst en kan alleen vanaf 35 personen.

Speciale
arrangementen.

Voor gezelschappen heeft De Bokkerijder speciale arrangementen samengesteld. Met talloze mogelijkheden voor een individuele invulling. Eén telefoontje is voldoende om ons creatief met u mee te laten denken. Binnen elk budget vinden wij steeds de meest uitgebreide invulling! Wij zenden u met plezier diverse menusuggesties toe.

Bekijk onze arrangementen

Een lekker
TASZ koffie.

Ook thuis genieten van onze bourgondisch gebrande koffie? Met liefde voor het vak gebrand in onze eigen koffiebranderij Den Bock op den Vaalserbergh, den hoogsten Bergh des Lands. Een melange van bonen 100% arabica, gebrand volgens eigen receptuur niet te zacht maar met enen vollen smaack. Geniet van den sublieme nasmaack.

Taszkoffie.nl